Előtöltő bezárása
H á z t ű z v é d ő

3800 termék, 200 sikeres rendezvény és összesen 200 év tapasztalat összpontosul.

 

Kész vagy arra, hogy vállalkozásod sikeres és biztonságos legyen?

 

Gratulálunk, jól döntöttél!

 

Mi minden segítséget megadunk Neked, hogy üzleted Katasztrófa-mentes legyen.

Gondoltad volna, hogy a vállalkozók nagy százaléka úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelmi előírás rájuk nem vonatkozik? Sajnos ők súlyos százezreket fizetnek ezért a meggyőződésükért. De! Van két jó hírem:

 1. mivel itt vagy, Te biztos nem tartozol közéjük, és Téged nem fog tudni kikezdeni a Hatóság

 2. mi is itt vagyunk, és Veled igazán jól fogunk tudni együttműködni :-)

Garantáljuk, hogy ha szépen végigjárod velünk az utat, nem lesz fejfájásod, átvitatkozott éjszakád a feleségeddel/férjeddel, hogy miért is költötted a Hatóságra a nyaralás-pénzt! Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, mit is csinálunk, miért van ránk szükséged, miben hiszünk és milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk:

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. Ezt egészen az első bekövetkezett tűz/munkabalesetig így is gondolják, és itt tényleg vonatkoztassunk el a büntető Hatóságtól egy picit. Tudom, nehéz, mert az embereknek az egyik legfájóbb büntetés a pénzbírság, pedig hidd el, van ennél nagyobb is az életben: a baleset, ne adj Isten haláleset.

Ennek elkerülése érdekében kell Tűz- és Munkavédelemmel rendelkeznie minden vállalkozónak, és nem csak a jogszabálynak nem megfeleléskor kiszabott bírságok miatt. A Hatóság is ezt szeretné elérni, és nem célja a büntetés, az már csak a hanyagság szankciója.

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, felszerelésünk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a TE üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk, és ezt csakis érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, megmutatom Neked, hogyan is épül fel egy Ügyfél, azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

 1. kitöltöd és elküldöd nekünk a lap alján lévő űrlapot, ami alapján a cégedre tudjuk előzetesen szabni a szükséges dokumentációidat, eszközeidet, készülékeidet.

 2. ezután megbeszélünk egy személyes találkozót - ezt telefonon, e-mailben egyeztetjük, ki, hova, mikor...

 3. felmérjük teljesen pontosan vállalkozásodat, üzlethelyiségedet

 4. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal, korrekten és érthetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

 5. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásokat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád. 

 6. amikor végeztünk, kiállítjuk a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és lelkiismeretes módon rendezed azt felénk.

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak ám! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit mi kérünk Tőletek - a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk, azt ingyen helyrehozzuk!

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

 

Tűzvédelem:

 

 • Tűzvédelmi biztosítás
 • Helyszínek tűzvédelmi szempontú felmérése
 • Speciális, egyedi tűzveszélyes, balesetveszélyes helyszínek biztosítása a megfelelő élő erők és felszerelések bevonásával
 • Speciális igények biztosítása
 • A tűzvédelmi eszközök felülvizsgálata és karbantartása
 • Tűzvédelmi tervezés, engedélyeztetés, kiürítésszámitás
 • Amennyiben az Ön produkciója kötelezett tűzvédelmi szakember alkalmazására, azt szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk Önnek

 

Munkavédelem:

 

 • Kockázatbecslés
 • Kockázatbecslés alatt feltárt kockázatok minimálisra csökkentése
 • Munkavédelmi szabályzat kialakítása
 • Munkavédelmi oktatási tematika elkészítése, oktatás
 • Munkavédelmi szakembert biztosítása
 • HSA Koordinátor biztosítása
 • Képviselet a munkavédelmi hatósági ellenőrzések során
 • Munkavédelmi szaktanácsadás és szolgáltatás, szükség szerint
 • Közreműködés a munkabalesetek kivizsgálásában

 

Egészségvédelem:

 

 • Általános egészségügyi ügyelet produkciók részére
 • COVID19 labor biztosítása, kiszállással megadott helyszínre is (vérvétel, PCR, gyorsteszt)
 • Forgatás, rendezvények egészségügyi biztosítása
 • Mentőgépjármű és személyzet biztosítása (szakképzett mentőápoló és mentőorvos)
 • A mentőgépjárművek esetkocsi szintű felszereltséggel rendelkeznek
 • Üzemorvosi feladatok ellátása
 • Szükséges gyógyszerek biztosítása
 • Azonnali orvosi ellátás biztosítása
 • Igény szerint magánkórház biztosítása
 • Az orvosi ellátáshoz szükséges szakorvosok biztosítása
 • COVID marsall
 • COVID Department segítése szükség szerint
 • COVID tájékoztatás kiadása
 • Stábon belüli tájékoztatás

 

 

A HTV Protect Kft. Nem csak egy szolgáltató cég, hanem védőeszköz és munkaruha forgalmazó is! Igény esetén tűzvédelmi, munkavédelmi és egészségvédelmi felszereléseket tudunk biztosítani, akár védelmi, akár forgatási célokra!

 

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékeled magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

 

További tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

 

Van már Tűz- és Munkavédelmed? 

Kíváncsi vagy, hogy Neked mit tudunk ajánlani?

Nézzük meg, mi a hiba, amit orvosolni fogunk, hogy Te is BIZTONSÁGBAN legyél!

Mutasd, mid van :-) 

 1. van már mindened (pl.: tűzvédelmi dokumentációd, készülékeid, stb.), de időközben az előző szolgáltatód magadra hagyott?

 2. van egy-két papírod, egy készüléked, de rémlik, hogy esetleg nem elég, amid van?

 3. van már mindened, de nálad járt a Hatóság és jól megbüntetett, ezért már nem bízol többé a tűzvédelmesedben és profi szakembert akarsz?

Bármelyik is igaz Rád, most már megnyugodhatsz, jó helyen vagy! Mi mindenben segítünk Neked, hogy a Te üzleted is Katasztrófa-mentes legyen!

Ha már itt vagy, nagy a valószínűsége, hogy Te sem abba a nagy többségbe tartozol, akik pusztán szükséges rossznak ítélik meg a munkánkat, ezért nem is szaporítom a szót a Tűz- és Munkavédelem jelentőségéről, de ha szeretnéd elolvasni, nyomj egy gombot (garantáltan jogszabály mentes, emberi nyelven íródott).

Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, hogy miben hiszünk, milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk, és hogyan is épül fel egy Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatás nálunk.

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. 

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, tapasztalatunk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a Te üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár ezzel életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk és ezt csakis Érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, nézzük meg, hogyan is épül fel egy Ügyfél. azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

 1. kitöltöd és elküldöd nekünk az oldal alján lévő Űrlapot, ami alapján feltérképezzük, hogy miben tudunk Neked segíteni

 2. felkeresünk a megadott elérhetőségeden, hogy megbeszéljünk egy személyes találkozást a telephelyeden, hogy megnézhessük, milyen feltételeknek kell megfelelnie a vállalkozásodnak

 3. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal korrekten és érhetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

 4. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásaidat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád

 5. amikor végeztünk, kiállítjuk Neked a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és becsületes módon rendezed azt felénk

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve Ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket bátran, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100% garanciát vállalunk, ami azt jelenti esetünkben, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit kérünk Tőletek -  a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, a Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk azt ingyen helyrehozzuk.

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékelted magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

Tovább tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

UI.: Töltsd ki nekem ezt az Űrlapot hiánytalanul és kezdhetjük is a munkát!

Létesítmény biztosítás

 

 • A HTV PROTECT KFT személyi állománya a mindenkori jogszabályoknak megfelel, valamint a vállalt feladat végrehajtásához szükséges képzettséggel rendelkezik. 
 • Büszkén mondhatjuk el, hogy az általunk alkalmazott végrehajtói állomány minden tagja átlagosan 14 év szolgálati idővel rendelkezik a mentő tűzvédelem területén.
 • Magas szakmai elvárásaink és a folyamatos képzési rendszerünk mind elméleti és gyakorlati szinten egyaránt garanciát jelentenek a kifogástalan feladatvégrehajtásra.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink megjelenésére, ezért cégünk alkalmazottai a feladat végrehajtásához megfelelő védőruházatban, valamint megfelelő formaruhában látják el a feladatot.
 • Alapelvárás az alkalmazottakkal szemben a kifogástalan megjelenés, a fegyelmezettség, a kiváló stressztűrő képesség, kimagasló szakmai kompetenciák, és az elhivatottság.
 • A kimagasló szolgálat ellátását folyamatos vezetői és szakmai belső ellenőrzésekkel és gyakorlatokkal biztosítjuk megbízóink számára.
 • Ha szükséges Közvetlen kapcsolatban állunk a magyarországi riasztási központokkal (Tevékenység Irányító Központ, Mentés Irányítás Központ), így HAVARIA esetén gyorsabban érkezik a kiegészítő segítség.

Tűzoltóautó bérlés

 

A HTV Protect Kft. hat tűzoltó járműből álló flottával és 52 fő hivatásos tűzoltó állománnyal rendelkezik.

 • Tűzoltásvezetők
 • Gépjárművezetők
 • Beosztott tűzoltók
 • Speciális mentők

Kollégáink rendelkeznek számos, a speciális mentéshez szükséges végzettséggel, a járműflotta felszerelése megegyezik egy hivatalosan állományba lévő tűzoltóautó felszerelésével.

A gépjárművek fel vannak szerelve különböző szivattyúkkal, víz-hab-portartállyal, ezzel is biztosítva a különböző helyszíneken az anyagok oltási igényének megfelelő oltóanyagot. Ezeken kívül vannak speciális vágó, feszítő, feszítővágó eszközök, légzők, páros légzők menekítéshez, hordágyak és számos
életmentő felszerelés.

Rendezvénybiztosítás

 

 • Rendezvények teljeskörű     tűz-, munka- és egészségvédelmi biztosítása
 • Élőerős biztosítás
 • Víz felszín feletti  és felszín alatti biztosítás,
  vízimentés
 • Eszközbérlés
 • Tanácsadás
 • Hatósági ügyintézés
 • Munkaruha gyártás
 • Egyéni védőeszköz biztosítása
 • Speciális eszközök biztosítása (habgenerátor, légzőkészülék, stb..)

Mentőbérlés

 

A HTV Protect Kft. szolgáltatása magába foglalja az egészségügyi háttér biztosítását is. A biztosítás keretein belül cégünk folyamatos egészségügyi ügyeletet biztosít megbízóinak és alkalmazottainak egyaránt, (szükség szerint 24 órás ügyeleti rendszerben, képzett egészségügyi szakemberekkel, valamint igény szerint üzemorvosi biztosítással is) Továbbá a jelenleg kialakult PANDÉMIA helyzetben nagyon fontos a COVID19-szűrés, hiszen korunk egyik legnagyobb veszélye. Cégünk megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, hogy a legkorszerűbb és leggyorsabb szűrési feltételeket biztosítsa a létesítmények és produkciók részére, így megteremtve az egészséges biztonságos munkavégzés lehetőségét.

Medic dolgozói létszám 12 fő

Egészségügyi szolgáltatás keretein belül végezzük:

 

 • Általános egészségügyi ügyelet létesítmények és produkciók részére
 • COVID19 teszt busz biztosítása, kiszállással megadott helyszínre is ( PCR, gyorsteszt)
 • Forgatás, rendezvények egészségügyi biztosítása
 • Mentőgépjármű és személyzet biztosítása (szakképzett mentőápoló és mentőorvos)
 • A mentőgépjárművek esetkocsi szintű felszereltséggel rendelkeznek
 • Üzemorvosi feladatok ellátása
 • Szükséges gyógyszerek biztosítása
 • Azonnali orvosi ellátás biztosítása
 • Igény szerint magánkórház biztosítása
 • Életmentő felszerelés (defibrillátor)
 • Az orvosi ellátáshoz szükséges szakorvosok
  biztosítása!

Filmes produkció biztosítás

 

Filmes biztosításkor, nem csak a jelenlét számít, hanem a helyszíni adottságok elfogadhatóra javítása és az emberélet maximális védelme!

 

 • Menekülési útirány kijelölése
 • Létszám meghatározása és nyomon követese
 • Folyamatos légtérelemzés
 • Folyamatos irányítás és kontroll
 • Beavatkozóállomány páros légzőkkel felszerelve
 • Oltókészülékek készenlétben tartása
 • Mentéshez megfelelő mennyiségű oxigén biztosítása

HSA szolgáltatások

 

 • Tűzoltó szolgálat, ügyelet biztosítása minden típusú forgatási tüzekhez, robbantásokhoz, egyéb pirotechnikai effektekhez.
 • Búvár ügyelet megszervezése speciális forgatásokhoz.
 • Speciális mentésiszolgálatok biztosítása, vízi, és földi speciálismentések minden terepviszonyon.
 • Speciális védőöltözetek biztosítása különleges forgatásokhoz, igény szerint.
 • Orvos egészségügyi szolgáltatás. Az aktuális szolgáltatóval együttműködve kockázatértékelés közös elkészítése a törvényben előírtaknak eleget téve.
 • Szakvélemények készítése, a Megbízó munkavédelmi helyzetének teljes felmérése.
 • Munka biztonsági - munkaegészségügyi ártalmak, veszély vonatkozásában technológiai kockázatelemzés elkészítése és kezelése.
 • Munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálat elvégzése.
 • Munkavédelmi üzembehelyezés (veszélyes létesítmények, munkahelyek, munkaeszközök) vonatkozásában.
 • Munkavédelmi szabályzat elkészítése, aktualizálása, egyéni védőeszközök juttatásának belső rend szabályozása.
 • Tűzvédelmi szabályzat elkészítése.
 • Időszakos tűzvédelmi oktatások megtartása.
 • Létesítmények, helységek tűzvédelmi osztályba sorolása.
 • Tűzriadó terv mentési és kiürítési terv elkészítése és begyakoroltatása.
 • A külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási betegségek és fokozott esetek kivizsgálása. (Saját COVID 19 tesztautó)

Teljeskörű Tűzoltó/Tűzvédelmi Szolgáltatás

Létesítmények tűzoltói biztosítása,

 • - Létesítményi tűzoltóság kihelyezett telphelyen az ország bármely pontján,
 • - Havaria helyzet biztosítása,
 • -0-24 órás diszpécser szolgáálat,
 • - Rádiókommunikációs eszközök bérbeadása,
 • - Mobil laktanya telepítése,
 • - tűzvédelmi berendezések értékesítése, karbantartása, felülvizsgálata,
 • - Tűzoltó szakfelszerelések értékesítése,
 • Rendezvények tűzoltói biztosítása.
 • - Fesztiválok, zenés táncor rendezvények tűzoltói biztosítása.
 • - Lánybúcsú-Legénybúcsú-Születésnap- Névnap,
 • Filmes Produkciok tűzoltói biztosítása.
 • Szakmai bemutatók és gyakrolatok tartása,
 • Rendelés/Ajánlatkérés.
 • 06 20 388 9292
 • 06 70 395 9292
 • htvprotect@gmail.com

Munkatársaink főként hivatásos tűzoltók, átlagosan a mentő tűzvédelelmben több mint 14 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Mindenkor a jogszabályban előírt munka és védőruházatban láják el szolgálati feladataikat.

0-24 órás ügyeleti/diszpécser szolgálat.

Minden esetben a helyileg illetékes hivatásos szervekkel tartjuk a kapcsolatot.

Mentőszolgálat- Katasztrófavédelelm- Rendőrség

Belső és Külső rádiókimmunikációs eszközök használatával.

Felkérés Lánybúcsú lebonyolítására.

 

Szakmai Bemutató társszervekkel!

Mentőszolgálat- Rendőrség.

Bárdi Napok Budapesti Nemzetközi Vásár területén

 
 

Teljeskörű Egészségügyi Szolgáltatás.

Filmes Produkciók,

Rendezvények,

Teljeskörű Egészségügyi biztosítása, 

Mentő gépjármű bérbeadása szakképzett személyzettel,

Konténer bérbeadás,

Covid 19 tesztbusz bérbeadása szakképzett személyzettel, és egészségügyi (Laboratórimi háttérrel)

Rendelés/Ajánlatkérés

06 20 /388 9292

06 70 /395 9292

htvprotect@gmail.com

Mercedes Benz 1124 Tűzoltó gépjárműfecskendő bérlése.

Rendelés/Ajánlatkérés

06 20 388 9292

06 70 395 9292

htvprotect@gmai.com

Mercedes-Benz 1224 Gépjárműfecskendő

2000 Liter szállított vízmennyiség.

Rendelés/Ajánlatkérés

06 20 388 9292

06 70 395 9292

htvprotect@gmail.com

IVECO MAGIRUS EURO FIRE Gépjárműfecskendő

Szállított vízmennyiség: 2400 Liter

 

IVECO MAGIRUS Gépjárműfecskendő

Szállított vízmennyiség: 2000 Liter.

FORD RANGER  Speciális Mentő

Parancsnoki Gépjármű 

Terepjáró 4X4

MERCEDES-BENZ. 

Szállított vízmennyiség: 1000 Liter

MERCEDES- BENZ

Könnyű műszaki mentő.

Speciális felszerelésekkel felszerelve.

Rendezvények teljeskörű tűzvédelmi biztosítása.

Tűzoltó készülék bérbeadás,

Menekülési utírányt jelző piktogrammok bérbeadása. 60 cm x120 cm kivitelben

Tűzoltó gépjárműfecskendő, szakképzett személyzettel.

Mentő gépjármű szakképzett személyzettel,

Konténer bérbeadás,

0-24 órás diszpécser szolgálat.

 

Rendelés/Ajánlatkérés

06 20 388 9292

06 70 395 9292

htvprotect@gmail.com

 

Kész vagy arra, hogy vállalkozásod sikeres és biztonságos legyen?

 

Gratulálunk, jól döntöttél!

 

Mi minden segítséget megadunk Neked, hogy üzleted Katasztrófa-mentes legyen.

Gondoltad volna, hogy a vállalkozók nagy százaléka úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelmi előírás rájuk nem vonatkozik? Sajnos ők súlyos százezreket fizetnek ezért a meggyőződésükért. De! Van két jó hírem:

 1. mivel itt vagy, Te biztos nem tartozol közéjük, és Téged nem fog tudni kikezdeni a Hatóság

 2. mi is itt vagyunk, és Veled igazán jól fogunk tudni együttműködni :-)

Garantáljuk, hogy ha szépen végigjárod velünk az utat, nem lesz fejfájásod, átvitatkozott éjszakád a feleségeddel/férjeddel, hogy miért is költötted a Hatóságra a nyaralás-pénzt! Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, mit is csinálunk, miért van ránk szükséged, miben hiszünk és milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk:

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. Ezt egészen az első bekövetkezett tűz/munkabalesetig így is gondolják, és itt tényleg vonatkoztassunk el a büntető Hatóságtól egy picit. Tudom, nehéz, mert az embereknek az egyik legfájóbb büntetés a pénzbírság, pedig hidd el, van ennél nagyobb is az életben: a baleset, ne adj Isten haláleset.

Ennek elkerülése érdekében kell Tűz- és Munkavédelemmel rendelkeznie minden vállalkozónak, és nem csak a jogszabálynak nem megfeleléskor kiszabott bírságok miatt. A Hatóság is ezt szeretné elérni, és nem célja a büntetés, az már csak a hanyagság szankciója.

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, felszerelésünk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a TE üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk, és ezt csakis érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, megmutatom Neked, hogyan is épül fel egy Ügyfél, azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

 1. kitöltöd és elküldöd nekünk a lap alján lévő űrlapot, ami alapján a cégedre tudjuk előzetesen szabni a szükséges dokumentációidat, eszközeidet, készülékeidet.

 2. ezután megbeszélünk egy személyes találkozót - ezt telefonon, e-mailben egyeztetjük, ki, hova, mikor...

 3. felmérjük teljesen pontosan vállalkozásodat, üzlethelyiségedet

 4. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal, korrekten és érthetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

 5. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásokat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád. 

 6. amikor végeztünk, kiállítjuk a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és lelkiismeretes módon rendezed azt felénk.

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak ám! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit mi kérünk Tőletek - a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk, azt ingyen helyrehozzuk!

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

 

Tűzvédelem:

 

 • Tűzvédelmi biztosítás
 • Helyszínek tűzvédelmi szempontú felmérése
 • Speciális, egyedi tűzveszélyes, balesetveszélyes helyszínek biztosítása a megfelelő élő erők és felszerelések bevonásával
 • Speciális igények biztosítása
 • A tűzvédelmi eszközök felülvizsgálata és karbantartása
 • Tűzvédelmi tervezés, engedélyeztetés, kiürítésszámitás
 • Amennyiben az Ön produkciója kötelezett tűzvédelmi szakember alkalmazására, azt szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk Önnek

 

Munkavédelem:

 

 • Kockázatbecslés
 • Kockázatbecslés alatt feltárt kockázatok minimálisra csökkentése
 • Munkavédelmi szabályzat kialakítása
 • Munkavédelmi oktatási tematika elkészítése, oktatás
 • Munkavédelmi szakembert biztosítása
 • HSA Koordinátor biztosítása
 • Képviselet a munkavédelmi hatósági ellenőrzések során
 • Munkavédelmi szaktanácsadás és szolgáltatás, szükség szerint
 • Közreműködés a munkabalesetek kivizsgálásában

 

Egészségvédelem:

 

 • Általános egészségügyi ügyelet produkciók részére
 • COVID19 labor biztosítása, kiszállással megadott helyszínre is (vérvétel, PCR, gyorsteszt)
 • Forgatás, rendezvények egészségügyi biztosítása
 • Mentőgépjármű és személyzet biztosítása (szakképzett mentőápoló és mentőorvos)
 • A mentőgépjárművek esetkocsi szintű felszereltséggel rendelkeznek
 • Üzemorvosi feladatok ellátása
 • Szükséges gyógyszerek biztosítása
 • Azonnali orvosi ellátás biztosítása
 • Igény szerint magánkórház biztosítása
 • Az orvosi ellátáshoz szükséges szakorvosok biztosítása
 • COVID marsall
 • COVID Department segítése szükség szerint
 • COVID tájékoztatás kiadása
 • Stábon belüli tájékoztatás

 

 

A HTV Protect Kft. Nem csak egy szolgáltató cég, hanem védőeszköz és munkaruha forgalmazó is! Igény esetén tűzvédelmi, munkavédelmi és egészségvédelmi felszereléseket tudunk biztosítani, akár védelmi, akár forgatási célokra!

 

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékeled magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

 

További tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

 

Van már Tűz- és Munkavédelmed? 

Kíváncsi vagy, hogy Neked mit tudunk ajánlani?

Nézzük meg, mi a hiba, amit orvosolni fogunk, hogy Te is BIZTONSÁGBAN legyél!

Mutasd, mid van :-) 

 1. van már mindened (pl.: tűzvédelmi dokumentációd, készülékeid, stb.), de időközben az előző szolgáltatód magadra hagyott?

 2. van egy-két papírod, egy készüléked, de rémlik, hogy esetleg nem elég, amid van?

 3. van már mindened, de nálad járt a Hatóság és jól megbüntetett, ezért már nem bízol többé a tűzvédelmesedben és profi szakembert akarsz?

Bármelyik is igaz Rád, most már megnyugodhatsz, jó helyen vagy! Mi mindenben segítünk Neked, hogy a Te üzleted is Katasztrófa-mentes legyen!

Ha már itt vagy, nagy a valószínűsége, hogy Te sem abba a nagy többségbe tartozol, akik pusztán szükséges rossznak ítélik meg a munkánkat, ezért nem is szaporítom a szót a Tűz- és Munkavédelem jelentőségéről, de ha szeretnéd elolvasni, nyomj egy gombot (garantáltan jogszabály mentes, emberi nyelven íródott).

Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, hogy miben hiszünk, milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk, és hogyan is épül fel egy Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatás nálunk.

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. 

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, tapasztalatunk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a Te üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár ezzel életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk és ezt csakis Érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, nézzük meg, hogyan is épül fel egy Ügyfél. azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

 1. kitöltöd és elküldöd nekünk az oldal alján lévő Űrlapot, ami alapján feltérképezzük, hogy miben tudunk Neked segíteni

 2. felkeresünk a megadott elérhetőségeden, hogy megbeszéljünk egy személyes találkozást a telephelyeden, hogy megnézhessük, milyen feltételeknek kell megfelelnie a vállalkozásodnak

 3. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal korrekten és érhetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

 4. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásaidat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád

 5. amikor végeztünk, kiállítjuk Neked a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és becsületes módon rendezed azt felénk

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve Ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket bátran, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100% garanciát vállalunk, ami azt jelenti esetünkben, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit kérünk Tőletek -  a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, a Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk azt ingyen helyrehozzuk.

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékelted magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

Tovább tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

UI.: Töltsd ki nekem ezt az Űrlapot hiánytalanul és kezdhetjük is a munkát!

Létesítmény biztosítás

 

 • A HTV PROTECT KFT személyi állománya a mindenkori jogszabályoknak megfelel, valamint a vállalt feladat végrehajtásához szükséges képzettséggel rendelkezik. 
 • Büszkén mondhatjuk el, hogy az általunk alkalmazott végrehajtói állomány minden tagja átlagosan 14 év szolgálati idővel rendelkezik a mentő tűzvédelem területén.
 • Magas szakmai elvárásaink és a folyamatos képzési rendszerünk mind elméleti és gyakorlati szinten egyaránt garanciát jelentenek a kifogástalan feladatvégrehajtásra.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink megjelenésére, ezért cégünk alkalmazottai a feladat végrehajtásához megfelelő védőruházatban, valamint megfelelő formaruhában látják el a feladatot.
 • Alapelvárás az alkalmazottakkal szemben a kifogástalan megjelenés, a fegyelmezettség, a kiváló stressztűrő képesség, kimagasló szakmai kompetenciák, és az elhivatottság.
 • A kimagasló szolgálat ellátását folyamatos vezetői és szakmai belső ellenőrzésekkel és gyakorlatokkal biztosítjuk megbízóink számára.
 • Ha szükséges Közvetlen kapcsolatban állunk a magyarországi riasztási központokkal (Tevékenység Irányító Központ, Mentés Irányítás Központ), így HAVARIA esetén gyorsabban érkezik a kiegészítő segítség.

Tűzoltóautó bérlés

 

A HTV Protect Kft. hat tűzoltó járműből álló flottával és 52 fő hivatásos tűzoltó állománnyal rendelkezik.

 • Tűzoltásvezetők
 • Gépjárművezetők
 • Beosztott tűzoltók
 • Speciális mentők

Kollégáink rendelkeznek számos, a speciális mentéshez szükséges végzettséggel, a járműflotta felszerelése megegyezik egy hivatalosan állományba lévő tűzoltóautó felszerelésével.

A gépjárművek fel vannak szerelve különböző szivattyúkkal, víz-hab-portartállyal, ezzel is biztosítva a különböző helyszíneken az anyagok oltási igényének megfelelő oltóanyagot. Ezeken kívül vannak speciális vágó, feszítő, feszítővágó eszközök, légzők, páros légzők menekítéshez, hordágyak és számos
életmentő felszerelés.

Rendezvénybiztosítás

 

 • Rendezvények teljeskörű     tűz-, munka- és egészségvédelmi biztosítása
 • Élőerős biztosítás
 • Víz felszín feletti  és felszín alatti biztosítás,
  vízimentés
 • Eszközbérlés
 • Tanácsadás
 • Hatósági ügyintézés
 • Munkaruha gyártás
 • Egyéni védőeszköz biztosítása
 • Speciális eszközök biztosítása (habgenerátor, légzőkészülék, stb..)

Mentőbérlés

 

A HTV Protect Kft. szolgáltatása magába foglalja az egészségügyi háttér biztosítását is. A biztosítás keretein belül cégünk folyamatos egészségügyi ügyeletet biztosít megbízóinak és alkalmazottainak egyaránt, (szükség szerint 24 órás ügyeleti rendszerben, képzett egészségügyi szakemberekkel, valamint igény szerint üzemorvosi biztosítással is) Továbbá a jelenleg kialakult PANDÉMIA helyzetben nagyon fontos a COVID19-szűrés, hiszen korunk egyik legnagyobb veszélye. Cégünk megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, hogy a legkorszerűbb és leggyorsabb szűrési feltételeket biztosítsa a létesítmények és produkciók részére, így megteremtve az egészséges biztonságos munkavégzés lehetőségét.

Medic dolgozói létszám 12 fő

Egészségügyi szolgáltatás keretein belül végezzük:

 

 • Általános egészségügyi ügyelet létesítmények és produkciók részére
 • COVID19 teszt busz biztosítása, kiszállással megadott helyszínre is ( PCR, gyorsteszt)
 • Forgatás, rendezvények egészségügyi biztosítása
 • Mentőgépjármű és személyzet biztosítása (szakképzett mentőápoló és mentőorvos)
 • A mentőgépjárművek esetkocsi szintű felszereltséggel rendelkeznek
 • Üzemorvosi feladatok ellátása
 • Szükséges gyógyszerek biztosítása
 • Azonnali orvosi ellátás biztosítása
 • Igény szerint magánkórház biztosítása
 • Életmentő felszerelés (defibrillátor)
 • Az orvosi ellátáshoz szükséges szakorvosok
  biztosítása!

Filmes produkció biztosítás

 

Filmes biztosításkor, nem csak a jelenlét számít, hanem a helyszíni adottságok elfogadhatóra javítása és az emberélet maximális védelme!

 

 • Menekülési útirány kijelölése
 • Létszám meghatározása és nyomon követese
 • Folyamatos légtérelemzés
 • Folyamatos irányítás és kontroll
 • Beavatkozóállomány páros légzőkkel felszerelve
 • Oltókészülékek készenlétben tartása
 • Mentéshez megfelelő mennyiségű oxigén biztosítása

HSA szolgáltatások

 

 • Tűzoltó szolgálat, ügyelet biztosítása minden típusú forgatási tüzekhez, robbantásokhoz, egyéb pirotechnikai effektekhez.
 • Búvár ügyelet megszervezése speciális forgatásokhoz.
 • Speciális mentésiszolgálatok biztosítása, vízi, és földi speciálismentések minden terepviszonyon.
 • Speciális védőöltözetek biztosítása különleges forgatásokhoz, igény szerint.
 • Orvos egészségügyi szolgáltatás. Az aktuális szolgáltatóval együttműködve kockázatértékelés közös elkészítése a törvényben előírtaknak eleget téve.
 • Szakvélemények készítése, a Megbízó munkavédelmi helyzetének teljes felmérése.
 • Munka biztonsági - munkaegészségügyi ártalmak, veszély vonatkozásában technológiai kockázatelemzés elkészítése és kezelése.
 • Munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálat elvégzése.
 • Munkavédelmi üzembehelyezés (veszélyes létesítmények, munkahelyek, munkaeszközök) vonatkozásában.
 • Munkavédelmi szabályzat elkészítése, aktualizálása, egyéni védőeszközök juttatásának belső rend szabályozása.
 • Tűzvédelmi szabályzat elkészítése.
 • Időszakos tűzvédelmi oktatások megtartása.
 • Létesítmények, helységek tűzvédelmi osztályba sorolása.
 • Tűzriadó terv mentési és kiürítési terv elkészítése és begyakoroltatása.
 • A külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási betegségek és fokozott esetek kivizsgálása. (Saját COVID 19 tesztautó)